This website uses cookies to improve your experience.

Accept Refuse Privacy Policy

Underground sender smagen til tops og kalorierne retur.
Underground Ice Cream, der i 1970'erne var med til at bringe en ny is-kultur til Danmark, relanceres i nyt design med rødder i det gamle logo. Isen er stadig med de samme, gode råvarer, men nu i en lavkalorie-udgave.
Underground Ice Cream har som målsætning at indtage positionen som is-kategoriens svar på is med stor smag og lavt antal kalorier.

Livet er for kort til kedelig is. Det er lige så sandt i dag, som det var i 1977, da fire studerende fra Århus rejste til New York og fik ideen til Underground Ice Cream, som hurtigt tog Danmark med storm.
Til glæde for alle is-fans relancerer Premier Is nu den revolutionerende Underground is under sloganet ”Kept Cool Since 1977”.

Underground Ice Cream er en kvalitets-is som også tapper ind i tidens tendens, hvor man ikke skal gå på kompromis med smag i forhold til kalorieantal.

Designet er nyt og farverigt, men ambitionen om at lave is, som smager af mere, forbliver den samme. Der er ikke sparet på de naturlige ingredienser i Undergrounds seks nye smagsvarianter, men til gengæld er kalorieantallet holdt rekordlavt.

STOR SMAG. LAV KCAL. JA TAK!