This website uses cookies to improve your experience.

Accept Refuse Privacy Policy

Berømt kriminalefterforsker uden spor i spektakulært Starmark eksperiment!
Folk, som skal købe en brugt bil, spekulerer ofte over bilens historie. Hvad har bilen for eksempel været anvendt til? Hvad kan der være sket i den? For mange kan det være den primære årsag til ikke at købe brugt bil.

Starmark er Danmarks største forhandler af brugte premium biler. Og Starmark hævder, at de kan fjerne alle spor af en brugt bils historie med deres unikke mekaniske og kosmetiske rengøringsprogram. De hævder, at uanset hvad der er sket i bilen... er det ikke sket! Vi satte os for at udsætte Starmarks påstand for den ultimative test.

Vi allierede os med Jørn Moos, en af Danmarks mest erfarne efterforskere. Jørns opgave som var at lede efter spor og konkludere, hvad der havde fundet sted i tre forskellige biler. Før Jørn Moos begyndte at undersøge bilerne, havde de været udsat for rimelig alternative og hårdhændede anvendelser.
Den første bil fungerede som øvelokale for for et heavy metal band, som i bare, svedige overkroppe tæskede sig igennem et helt sæt rocknumre. I den anden bil havde et ungt par hed sex, mens stemningen i den tredje bil nok var mere rolig – men så meget desto mere temmelig overraskende: Begravet til livet i rejer sad to rejepillere og pillede rejer, det bedste de havde lært.
På trods af sin lange, imponerende karriere som teknisk efterforsker, var Jørn Moos ikke i stand til at finde ud af, hvad der havde fundet sted i de tre biler.

Et bevis på, at Starmarks unikke mekaniske og kosmetiske rengøringsprogram lever op til påstanden: Uanset hvad der er sket, er det ikke sket.