This website uses cookies to improve your experience. Accept Refuse Privacy Policy

Art Director Trainee til TBWA\Cph

Har du en stærk æstetisk sans og en løsningsorienteret arbejdstilgang?

Søger du et praktiksted hvor du får rigtige opgaver og ansvarsområder? Og drømmer du måske også om en fremtid i reklamebranchen?


Hvem er vi?


TBWA\Copenhagen A/S er et full-service reklamebureau. Vi arbejder med udvikling og forandring gennem strategisk kommunikation og kreativitet for at skabe resultater for vores kunder og arbejder med kommunikation på tværs af medier og platforme for kunder som Mercedes-Benz, Lidl, Harboe, Miele Professional, Dr. Oetker og mange flere.


Vi tror på, at fremtiden skal være mere kreativ og effektiv. Derfor er det kreative sammen med det strategiske altid i fokus - vi brænder for løsninger som formår at integrere det kreative med den rigtige og resultat-drævet løsning for vores kunder. Vi leder efter praktikanter, som i efterårssemesteret kan være en del af vores hus på fuld tid. Forløbet er ulønnet og varer 4-6 måneder med start i august 2019.


Art Director-praktikant


Vi søger en praktikant, der elsker at finde på den idé og har sans for æstetik. Det forventes, at du er sikker i Adobe-pakken og det som fører med (design, illustration og evt. animationer).


Det er desuden et plus (ikke et must), at du kan animere da det indgår i mange af vores løsninger i det daglige.


Primært ville dine opgaver bestå af at arbejde sammen med vores AD’ere og støtte dem i deres arbejde for bureauets kunder. Du får mulighed for at hjælpe med at eksekvere løsninger på koncept- og eksekveringsniveau – dine egne og i et team med andre. Derfor anser vi dig som en del af vores hold og vil regne med du tager fat i de opgaver der kommer fra alle afdelinger.


Vi garanterer et sjovt, spændende og lærerigt praktikforløb på et bureau med god stemning og dygtige kollegaer med en blanding af store udfordringer og små ad hoc opgaver. Derfor er det vigtigt, at du er åben overfor forskellige typer af arbejdsopgaver.


Dine kvalifikationer


Du er i gang med en relevant videregående uddannelse f. eks. fra DMJX eller KEA. Din uddannelsesretning er ikke altafgørende, men derudover forestiller vi os, at du er:


- Udadvendt og frisk på nye udfordringer
- Løsningsorienteret og tager fat i opgaver
- Initiativrig og tør at tage ansvar
- Struktureret med evne til at bevare overblikket i en travl hverdag


Sådan søger du


Passer ovenstående beskrivelse på dig, så send en mail med dit CV, ansøgning, og evt. portefølje til info@tbwa.dk senest 14. juni. Skriv i din ansøgning, at du ønsker at søge praktik som AD’er og at det er svar på dette opslag.


Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Louise Thaning på louise.thaning@tbwa.dk